Gluteeniton mustikka- ja omenapiirakkaNostettu

Laiskan naisen gluteeniton piirakkaohje. Nopeaa ja helppoa mutta herkullista!

Tosi helppo

Gluteeniton mustikka- ja omenapiirakka

Ainekset

6 henkilölle

Pohja

    Pohja

    • 1 pkt Farina Pulla- ja munkkiseosta
    • 2 3/4 dl maitoa
    • 1/2 pkt hiivaa
    • 2 kpl kananmunia
    • 100 g voita
    • 1 tl kardemummaa

    Täyte 1

    • 2 rkl Farina Karkeaa Riisijauhoa

    Täyte 2

    • 3 dl omenahilloa
    • 1/2 tl kanelia

    Ohjeet

    Kuumenna maito ja voi kädenlämpöiseksi tai hiukan kuumemmaksi, jos käytät kuivahiivaa.

    Lisää joukkoon kananmunat ja jauhoseos. Jos haluat pullapohjaan vahvan kardemumman maun, lisää kardemummaa. Sekoita ja taputtele taikina riisijauhon tai muun gluteenittoman jauhon avulla piirasvuokiin.

    Anna kohota tovi, jaa päälle täytteet. Omenahillon päälle voit ripsauttaa kanerlia. Mustikan joukkoon kannattaa ripotella hiukan riisijauhoja ja sokeria. Riisijauho sitoo mustikkamehun ja täyte säilyy kiinteänä.

    Paista 30 minuuttia 200 aseteisessa uunissa tai jos käytät kiertoilmauunia, 190 astetta riittää.

    Kirjoita ensimmäinen arvostelu

    (5/5)