Daim-juustokakkuNostettu

Smetana tekee Daim-tortusta suussa sulavan ja samettisen. Pala kakkua on hyvä jälkiruoka.

Helppo

Daim-juustokakku

Samanlaiset reseptit

Valmistusaika
Kypsymisaika

Ainekset

9 henkilölle

Täyte

  • 300 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 225 g ranskankermaa
  • 5 kpl kananmunan keltuaisia
  • 2 dl sokeria
  • 1 kpl sitruunan mehu
  • 100 g Daim-rakeita

Päälle

  • 1 l marjoja, rypäleitä, luumuja
  • 1/2 dl hyytelökiillettä hyytelösokeripakkauksen ohjeella valmistettuna

Pohja

  • 200 g Digestive-keksejä (4,5 pkt 400 g paketteja)
  • 100 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
  • 2 rkl sokeria

Koristelu

  • 1 rkl tomusokeria (tai lumijauhetta, jota ravintolat käyttävät)
  • 1 kpl sitruunamelissan tai mintun oksia

Ohjeet

Pane keksit muovipussiin ja murskaa ne kaulimella tai lasinpohjalla nuijien. Sekoita joukkoon pehmeä rasva ja sokeri.

Voitele irtopohjainen kakkuvuoka (Ø 20 cm) ja taputtele keksimurska sen pohjalle ja reunoille. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla viisi minuuttia. Laske lämpötila 150 asteeseen.

Sekoita keskenään täytteen raaka-aineet lukuun ottamatta Daim-rakeita.

Ota kakku uunista ja kaada kakkupohjalle täyte. Kypsennä uunin alaosassa 15 minuuttia. Ripottele kakun päälle Daim-rakeet. Upota ne kaikki täytteen sisään ja jatka kypsentämistä vielä noin 30 minuuttia.

Varmistu, että täyte on hyytynyt ja ota kakku uunista. Jatka kypsennystä tarvittaessa vielä muutama minuutti. Anna kakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi tai jääkaappikylmäksi ennen tarjoilua, ettei täyte valu torttusiivulta palaa nostettaessa.

Arvostelut

5
keskiviikko, 25 tammikuu 2017
wh0cd839404 benicar viagra cost karela prednisolone cialis generic prozac azithromycin 500mg atenolo...
See Full Review >>
- Billystese
5
keskiviikko, 15 huhtikuu 2015
Todella hyvä resepti, nam nam :) - Simo

Lisää arvostelu

(5/5)