Meetwursti-voileipäkakkuNostettu

Tämän kakun salaisuus on suurkeittiötuotteena myytävä pekonin makuinen Creme Bonjour Carbonara-tuorejuusto. Jos et saa sitä käsiisi, käytä muuta tuorejuustoa. Jos sinun tulee tehdä laktoositon voileipäkakku, korvaa tuorejuusto laktoosittoman tuorejuuston ja majoneesin seoksella.

0
0
Helppo

Meetwursti-voileipäkakku
Valmistusaika
Passiivinen valmistusaika 1pvä

Ainekset

4 henkilölle

Täyte

  • 1 kpl kurkkuja hienoksi raastettuna
  • 300 g kevyttä, venäläistä meetwurstia
  • 400 g Creme Bonjour Carbonara -tuorejuustoa tai muuta

Pohja

  • 1 kg vaaleaa vuokaleipää vaakasuoraan viipaloituna (tukusta tai lähileipomosta)

Päälle

  • 400 g Creme Bonjour Carbonara -tuorejuustoa tai muuta
  • 100 g kevyttä, venäläistä meetwurstia
  • 1/2 rasia kirsikkatomaatteja
  • 1 pala kurkkua tai paprikaa suikaloituna
  • 1 kourallinen tuoretta persiljaa

Kostutus

  • 1 dl kuumaa vettä
  • 2 rkl kasvisfondia
  • 4 dl kylmää vettä

Ohjeet

Valitse voileipäkakulle sopiva tarjoiluastia. Vuoraa se voipaperisuikaleilla. Nosta vadille leipäkerroksia. Sekoita kostutusliemi ja täyte. Kostuta leipälevu kerrallaan ja sivele sille täytettä. Kostuta pohjalevyjä hiukan niukemmin kuin päällimmäisiä, sillä kosteus valuu säilytettäessä alas.

Jos juhlat eivät ole aivan alkamaisillaan, peitä voileipäkakku tuorekelmulla ja nosta kylmään. On etu, että kakku saa vetäytyä rauhassa. Sivele juhla-aamuna kakun pintaan tuorejuusto ja koristele kakku näyttävästi tai yksinkertaisesti persiljalla.

Vinkki! Voit käyttää meetwurstin sijaan keittokinkkua.