PerunalepuskatNostettu

Perunalepuskat leivotaan tähteeksi jääneistä perunoista tai perunasoseesta. Tarjoa lepuskat sesongin salaatin kera.

0
0
Tosi helppo

Perunalepuskat
Valmistusaika
Kypsymisaika

Ainekset

4 henkilölle

Ainekset

  • 4 kpl suurta, kypsää perunaa
  • 2 kpl kananmunia
  • 1/2 l vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1 1/2 dl (laktoositonta) maitoa

Ohjeet

Soseuta perunat. Sekoit joukkoon muut ainekset. Lisää taikinaan maitoa siten, että saat sopivan paksuisen, käsiteltävän taikinan. Ripottele uunipellille paikoitellen reilusti vehnäjauhoja. Taputtele taikinasta leipäsiä jauhotetuille alueille. Paista kypsäksi kiertoilmalla 250-asteessa noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö / Ruokavalio

(laktoositon)
Per Serving