CakeAway Kakkukoulu paljastaa onnistuneen kakun salat. Opiskele koko oppimäärä ja tee hyvä kakku!

  

Raaka-aineet ja tekniikat: tietoa ja taitoa leivonnaisten raaka-aineista, perustaikinoista, kostutuksesta ja täytteistä.

Kuorrutteet: pursotettavien ja kaulittavien sekä levitettävien kuorrutteiden käyttövinkkejä.

KoristeluHahmojen muotoilu, pursottaminen, sokeroiminen, maalaaminen, muottien avulla tehdyt koristeet, söytävät kukat, suklaakoristeet. Monta tapaa tehdä koristeet!

Säilytys: säilyykö sokerikuorrutettu kakku jääkaapissa?

Tarjoilu- ja juomavinkit: kuinka suuren kakun leivon, paljonko keitän kahvia, mitä acev-juomia tai viinejä tarjoaisin?

Mallikuvat: valmiita CakeAway-mallikuvia, joiden avulla pursottaminen helpottuu!

Erikoisruokavaliot ja leivonta: vinkkejä gluteenittomiin, maidottomiin, munattomiin ja rasvattomiin leivonnaisiin.

Kevyemmät kakut: kevyt kakku on useimmiten marjaisa ja hedelmäinen. Siis hyvää!

Lasten kakut: hyvä pohja on kaiken A ja O kun tehdään paloautoa tai muita palikkaleikkiä vaativia lastenkakkuja.

Luonnon raaka-aineet: nokkonen

  

  

  

  

Jaa