Runsas kuorrutus tekee tästä kakusta erityisen houkuttelevan näköisen. Voit täyttää kakun halutessasi kermavaahdolla tai banaanisoseella.
Runsas kuorrutus tekee tästä kakusta erityisen houkuttelevan näköisen. Voit täyttää kakun halutessasi kermavaahdolla tai banaanisoseella.
Voitele irtopohjavuoka (Ø 22 senttimetriä) ja aseta pohjalle pala leivinpaperia.
Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Vaahdota rasva ja sokerit. Lisää suklaa rasva-sokerivaahtoon.
Lisää keltuaiset yksi kerrallaan ja vatkaa seosta samalla voimakkaasti.
Sekoita keskenään kuiva-aineet. Vispaa munanvalkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.
Yhdistä seokset rasvavaahtoon vuorotellen lisäten.
Pane taikina vuokaan ja kypsennä 200 asteessa uunin alaosassa 45 minuuttia.
Sulata kuorrutukseen tuleva suklaa ja jäähdytä sitä hiukan.
Pilko kulhoon voi ja kookosrasva ja kaada päälle suklaasula. Sekoita tasaiseksi seokseksi.
Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi kulhossa, joka on upotettu lämmintä vettä sisältävään altaaseen. Vaihda vesi kulhon ulkopuolella kylmäksi ja vispaa vielä 5 minuuttia. Yhdistä kananmunavaahto suklaaseokseen ja peitä kakku seoksella sivuilta. Tee lopusta päällisestä korkea kupoli kakun päälle.
Suojaa kakku kuvulla ja vie kylmään odottelemaan tarjoilua.
Vinkki! Voit leikata kakun kolmeen osaan, sivellä väliin vispattua kermaa ja kuorruttaa kakun.