Suklaamoussekakku

Näyttävä ja herkullisen täyteläinen suklaamoussekakku juhlaan.

Voikreemi

Voikreemi käy muffinien koristeluun, on herkullinen kakun täyte ja kuorrute. Se on välttämättömyys kuin alushame tyylikkäässä pukeutumisessa. Käytä voikreemiä juhlakakkuja valmistaessasi tasoittamaan kakun pinnan. Kreemi estää myös kakun kosteuden siirtymisen kuorrutteeseen.

Suklaa-mansikat

Jos mansikan maku jollakin paranee on se jokin suklaa.

Sienikakku leipävuokaan

Sienikakku on sokerikakku, jonka taikinaan lisätään kiehuvaa vettä. Kakku on sienimäisen mehevä eikä murene leikattaessa kuten tavallinen sokerikakku. Tämän vuoksi sienikakku on oivallinen kakkupohja kun leivottavana on mielikuvituksellinen, muotoiltava kakku. Leivottaessa sienikakku leipävuokaan, saadaan oivallinen aihio, josta tehdä fantasiakakku. Vaikkapa junakakku.

Punaraitakeksirullat

Punaraitakeksirullat vaativat hiukan askartelua mutta niistä saa hauskat koristeet kakun päälle tai jäätelöannoksiin.

Punaraitakeksirullat

Punaraitakeksirullat vaativat hiukan askartelua mutta niistä saa hauskat koristeet kakun päälle tai jäätelöannoksiin.

Pursotettava sokerikuorrute

Pursotettava sokerikuorrute sopii monenlaiseen koristeluun: pursottamiseen ja kiinnittämään esimerkiksi hopeakuulia. Treenaamalla syntyy todella näyttävät koristeet kukten kuvan kyyhkyset. Seos kuivuu ja sopii siksi hyvin pipareiden koristeluun. Munanvalkuaisjauheesta saat aina samanlaisen seoksen, kananmunien kokovaihtelu ei ole haasteena. Ohjeet poikkeavat hiukan toisistaan. Puhdas kulho on kriittinen, rasva häiritsee vaahtoutumista. Happo tuo jäntevyyttä seokseen, ei siis huono ajatus […]

Pursotettava sokerikuorrute

Pursotettava sokerikuorrute sopii monenlaiseen koristeluun: pursottamiseen ja kiinnittämään esimerkiksi hopeakuulia. Treenaamalla syntyy todella näyttävät koristeet kukten kuvan kyyhkyset. Seos kuivuu ja sopii siksi hyvin pipareiden koristeluun. Munanvalkuaisjauheesta saat aina samanlaisen seoksen, kananmunien kokovaihtelu ei ole haasteena. Ohjeet poikkeavat hiukan toisistaan. Puhdas kulho on kriittinen, rasva häiritsee vaahtoutumista. Happo tuo jäntevyyttä seokseen, ei siis huono ajatus […]

Mansikkakermakakku

Mansikkakermakakku koristeltiin mansikankuvalla.

Kuivatut hedelmälastut

Kuivatut hedelmät ovat näyttävä koriste. Niiden tekeminen on hidasta, joten työ kannattaa suunnitella siten, että kerralla syntyy koristeita moneen lähitulevaisuuden tarpeeseen. Tee sitruunaliemi ja kasta siihen päärynä, omena tai banaanilastuja. Voit käyttää niitä leivonnaisten koristelussa ja monessa muussa. Esimerkiksi sinihomejuusto-päärynäsalaatti on näyttävä päärynälastuilla koristeltuna.

Kiille kakkuun

Vahvasta marjatäysmehusta tulee maukas kiille kakkuun. Hyytelöiminen viimeistelee herkkusi! Valuta kiillettä kakulle tai tortulle aseteltujen marjojen ja hedelmien päälle tai tee reilu annos kauniiksi, kiiltäväksi kerrokseksi juustokakkuun.

All rights reserved © Design & Developed by Cakeaway