Keveiden kakkujen kanssa juomaksi sopii inkiväärijuoma ja tee tai kahvi.
Jogurtti-viinikreemitorttu on maukas ja juhlava. Voit koristella sen kourallisella vadelmia.
Mansikkaa, inkivääriä, kermaa ja rapeaa marenkia löytyy tästä marjamarenkikakusta.
Ilmava marenki ja suklaakreemi ovat toimiva yhdistelmä. Koska kreemi pysyy kylmässä napakkana, voidaan kakku täyttää hyvissä ajoin ennen tarjoilua.
Mascarpone-inkiväärijuustokakku maistuu mansikoiden kanssa.
Suklaajuustokakku maistuu vadelmasorbetin kanssa.
Mustikka-mascarponekakku kerrostetaan rapeista keksipohjista ja mustikka-mascarponekreemistä.
Suklaakeksikakku on valloittava yhdistelmä täyteläistä vaniljakreemiä ja rapeaa suklaakeksiä.
Mandariininen marenkitorttu sisältää raikasta rahkaa ja makeaa marenkia.
Limetti-kookoskakku on koristelut ohuilla limettilohkoilla. Kuivaa lohkot keittiöpyyhkeellä, jotta niistä ei valu mehua kakun koristeluihin.
Raikas omenakakku hasselpähkinällä ja kauniilla aprikoosimarmeladikiilteellä.
Tämän kakun ja koristeet voit tehdä omenasta tai päärynästä.
Juhlavan makuinen kakku, jossa aineksina on valkoviiniä. Koristele makeisin tai asettele päälle rento kasa viinirypäleitä.
Runsas ja täyteläinen tiramisu tutuilla aineksila eli mascarponella ja espressolla.
Herkullinen ja helppo tarjottava, jossa suklaa yhdistyy herkullisesti sitruunaan.
Brownies-palat ovat muhkean suklaisia. Palat maistuvat jäätelön tai jogurttikermavaahdon kanssa.
Tyylikäs tartaletti vaniljaisella kreemillä ja sesongin marjoilla.
Tällä ohjeella teet marenkisen pinokakun, välissä ihanan raikasta jogurttitäyttä ja päällä marjoja tai hedelmää. Kun teet pohjat aiemmin tai käytät ostomarenkilevyjä, valmistuu tämä kakku ilman uunia.