Runsas ja täyteläinen tiramisu tutuilla aineksila eli mascarponella ja espressolla.
Herkullinen ja helppo tarjottava, jossa suklaa yhdistyy herkullisesti sitruunaan.
Brownies-palat ovat muhkean suklaisia. Palat maistuvat jäätelön tai jogurttikermavaahdon kanssa.
Tyylikäs tartaletti vaniljaisella kreemillä ja sesongin marjoilla.
Ohuen ohuelle pullapohjalle leivottu hedelmäinen torttu on melko keveää. Saa ottaa toisenkin palan!
Asioitko tukussa? Osta laatikko raakapakastekorvapuusteja ja leivo näyttävät bostonkakut näillä ohjeilla.
Porkkanaraaste tekee sämpylöistä mehevät ja pirteän väriset. Kun taikinassa on riittävästi suolaa, on taikina helppo käsitellä. Koska syksyllä porkkana on niin hyvää, raastetaan s
Punajuuri sopii makean leivonnan raaka-aineeksi. Viskilikööristä vivahteensa saava kuorrute juhlistaa nämä punajuuriruudut. (Kuvassa sillileivät, punajuuri on ällistyttävän monikäyttöinen).
Mokkapalat ovat teinien suosikkileivonnaisia. Helppo tehdä ja hyvän makuinen. Ne eivät vaan säily kovin hyvin=)
Valmiista marenkipohjasta syntyy käden käänteessä muhkea luumukakku. Pihapuun luumut ovat parhaita. Makeita ja mehukkaita.
Kylmäsavustettu lohi ja mäti ovat aineksina tässä näyttävässä voileipäkakussa.
Hannatädinkakut ovat perinteisiä, helppotekoisia joululeivonnaisia.Ne saavat makunsa karvasmanteliöljystä. Kuvassa hannatädinkakkujen lisäksi suomalaiset puikot ja onpa tarjottimella vielä pala hedelmäkakkuakin. Kamala kuva! Ensi jouluna päivitykseen ;=) Jos raaskin sittenkään. Tuo punainen, muovinen tarjotin on nostalginen. Sillä on nostettu pöytään monet joulupyhän tarjoilut ja kuumat korvapuustit.
Kirpeän raikas syyspiiras paistetaan punaherukoista ja luumusta. Se tarjoillaan äkkimakean kinuskivaahdon kera. Pyöreä piiras on paistettu valmistaikinasta halkaisijaltaan 26 cm vuokaan. Kuvituskuva, reseptilla tulee enemmän mamman marjapiiras-tyylinen piirakka.