Tiramisu

Runsas ja täyteläinen tiramisu tutuilla aineksila eli mascarponella ja espressolla.

Sitruunainen suklaarulla

Herkullinen ja helppo tarjottava, jossa suklaa yhdistyy herkullisesti sitruunaan.

Pähkinäbrownies

Brownies-palat ovat muhkean suklaisia. Palat maistuvat jäätelön tai jogurttikermavaahdon kanssa.

Kirsikkatartaletti

Tyylikäs tartaletti vaniljaisella kreemillä ja sesongin marjoilla.

Mansikkakakku

Sitruunainen mansikkakakku sokerikuorrutteella. Näyttävä juhlaherkku!

Omenatorttu

Ohuen ohuelle pullapohjalle  leivottu hedelmäinen torttu on melko keveää. Saa ottaa toisenkin palan!

Bostonkakku

Asioitko tukussa? Osta laatikko raakapakastekorvapuusteja ja leivo näyttävät bostonkakut näillä ohjeilla.

porkkanasämpylät

Porkkanasämpylät

Porkkanaraaste tekee sämpylöistä mehevät ja pirteän väriset. Kun taikinassa on riittävästi suolaa, on taikina helppo käsitellä. Koska syksyllä porkkana on niin hyvää, raastetaan s

Suklaavaahto

Suklaavaahto on herkullista kakun täytteenä sekä kahvikakun lisukkeena.

Punajuuriruudut

Punajuuri sopii makean leivonnan raaka-aineeksi. Viskilikööristä vivahteensa saava kuorrute juhlistaa nämä punajuuriruudut. (Kuvassa sillileivät, punajuuri on ällistyttävän monikäyttöinen).

Mokkapalat

Mokkapalat ovat teinien suosikkileivonnaisia. Helppo tehdä ja hyvän makuinen. Ne eivät vaan säily kovin hyvin=)

Marenkinen luumukakku

Valmiista marenkipohjasta syntyy käden käänteessä muhkea luumukakku. Pihapuun luumut ovat parhaita. Makeita ja mehukkaita.

Lohi-juustotorttu

Kylmäsavustettu lohi ja mäti ovat aineksina tässä näyttävässä voileipäkakussa.

Hannatädinkakut

Hannatädinkakut ovat perinteisiä, helppotekoisia joululeivonnaisia.Ne saavat makunsa karvasmanteliöljystä. Kuvassa hannatädinkakkujen lisäksi suomalaiset puikot ja onpa tarjottimella vielä pala hedelmäkakkuakin. Kamala kuva! Ensi jouluna päivitykseen ;=) Jos raaskin sittenkään. Tuo punainen, muovinen tarjotin on nostalginen. Sillä on nostettu pöytään monet joulupyhän tarjoilut ja kuumat korvapuustit.

Punaherukka-luumupiiras

Kirpeän raikas syyspiiras paistetaan punaherukoista ja luumusta. Se tarjoillaan äkkimakean kinuskivaahdon kera. Pyöreä piiras on paistettu valmistaikinasta halkaisijaltaan 26 cm vuokaan. Kuvituskuva, reseptilla tulee enemmän mamman marjapiiras-tyylinen piirakka.

All rights reserved © Design & Developed by Cakeaway