Kun keitän karpalosta mehua, en raaski heittää siivilöinnistä jäävää sakkaa pois vaan kaadan sen takaisin kattilaan ja keittelen siitä laimeaa mehua kiisselin pohjaksi.
Kun keitän karpalosta mehua, en raaski heittää siivilöinnistä jäävää sakkaa pois vaan kaadan sen takaisin kattilaan ja keittelen siitä laimeaa mehua kiisselin pohjaksi.
Keitä vettä ja karpaloita kattilassa viitisen minuuttia. Siivilöi liemi toiseen kattilaan ja makeuta sokerilla.
Sekoita perunajauhot tilkkaseen vettä. Valuta seos kuumaan karpalomehuun mehua koko ajan sekoitellen.
Anna kiisselin kiehahtaa. Kaada kiisseli tarjoilumaljaan jäähtymään, ripottele pinnalle hiukan sokeria. Tarjoa kuumana jäätelön kera.
Vinkki! Kylmä kiisseli maistuu vispatun vaniljakastikkeen kera.