Lohesta, parsakaalista ja ilmakuivatusta kinkusta syntyy maukas ruoka, jota kehtaa tarjota vaikka juhlissakin.
Lohesta, parsakaalista ja ilmakuivatusta kinkusta syntyy maukas ruoka, jota kehtaa tarjota vaikka juhlissakin.
Leikkaa lohi nahattomaksi, mausta ja viipaloi 3 cm:n levyisiksi annospaloiksi. Nosta kukin kalapala vuorollaan ilmakuivatulle kinkkusiivulle, lisää parsakaali ja kääräise paketiksi. Sipaise uunivuokaan kasviöljyä ja nosta kalapalat vuokaan. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Purista limetin mehu. Sekoita siihen jogurtti ja ripaus mustapippuria. Huuhtele ja kuivaa annoksiin ruccolaa. Kuumenna lisukkeeksi pakkauksen ohjeen mukaan vihannes-riisisekoitus.
Vinkki! Lohen sijaan voit käyttää kotimaista kalaa kuten kirjolohta ja nieriää.