Charlotte Russe on totuttu näkemään kääretortun kanssa valmistettuna. Maailmalla myös keksien ympäröimästä kakusta käytetään nimeä Charlotte Russe. Kakusta riittää 10 reilua palaa.
Charlotte Russe on totuttu näkemään kääretortun kanssa valmistettuna. Maailmalla myös keksien ympäröimästä kakusta käytetään nimeä Charlotte Russe. Kakusta riittää 10 reilua palaa.
Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (Ø 24 cm) pohja leivinpaperilla.
Leikkaa piirtoheitinkalvo kahtia ja suojaa vuoan reunat muovisuikaleilla.
Pane liivatelehdet viideksi minuutiksi pieneen kulhoon, jossa on kylmää vettä.
Vaahdota 3 3/4 dl kermaa ja makeuta se sokerilla. Lisää kerman joukkoon pähkinärouhe.
Kuumenna loppu kerma mikroaaltouunissa tai liedellä. Puristele liivatteet kuivaksi ja liuota ne kuumaan kermaan. Anna seoksen jäähtyä hiukan ja sekoita se kermavaahtoon.
Kaada täyte kakkuvuokaan ja nosta se jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi.
Irrota kakku vuoasta ja nosta se tarjoilualustalle. Painele kylkeen koristeeksi keksejä.
Aseta päälle pekaanipähkinöitä ja vadelmia.