Piimäkakku on mehevää ja hyvin säilyvää. Sen voi tehdä hiukan vanhemmastakin piimästä. Piimänlopun voi antaa vaikka tarkoituksella unohtua jääkaappiin, jotta saa hyvän syyn leipoa tätä kakkua!
Piimäkakku on mehevää ja hyvin säilyvää. Sen voi tehdä hiukan vanhemmastakin piimästä. Piimänlopun voi antaa vaikka tarkoituksella unohtua jääkaappiin, jotta saa hyvän syyn leipoa tätä kakkua!
Voitele ja korppujauhota rengasvuoka (Ø 22 cm).
Sekoita taikinan ainekset keskenään listan mukaisessa järjestyksessä. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alaosassa noin tunti.
Vinkki! Saat taikina-annoksesta halutessasi myös kolme pientä kakkua. Niille riittää 40 minuutin paistoaika.