Viinirypäleestä puristettu tuoremehu antaa kakun täytteelle hienostuneen aromin.
Viinirypäleestä puristettu tuoremehu antaa kakun täytteelle hienostuneen aromin.
Paloittele suklaa ja sulata se.
Pane maissimurot muovipussiin. Pane pussi leivinlaudalle ja rouhi murot kaulimella tai juomalasin pohjalla painellen. Riisimurot voit käyttää kokonaisina. Sekoita suklaa murojen joukkoon.
Levitä pohjaseos lusikalla irtopohjavuoan (Ø 20 cm) pohjalle. Nosta vuoka jääkaappiin.
Pane liivatteet likoamaan pieneen kulhoon kylmään veteen viideksi minuutiksi.
Kiehauta tilkka rypälemehua. Puristele liivatelehdet kuivaksi ja liuota ne mehuun. Lisää loppu rypälemehu ja fruktoosi. Nosta seos jääkaappiin. Seuraa sen hyytymistä.
Vaahdota vaniljakastike. Kun rypälemehuseos on hiukan tanakoitunut, sekoita sen joukkoon vaniljakastikevaahto.
Levitä seos vuokaan suklaapohjan päälle ja hyydytä.
Koristele kakku ennen tarjoilua mustikoilla.