Rommi-kirsikkakakku

Saksalaistyylinen, gluteeniton rommi-kirsikkakakku on oiva syys- ja talvitarjottava.

Runebergin piiras

Runebergin piiras on nopea versio perinneherkustamme. Taikina jää suurten hillolaikkujen alta sopivasti kosteaksi ja syödessä voidaankin keskustella siitä, onko piiras kypsä vaiko ei. Mureat runebergintortut kuuluvat kevättalveen. Ne paistetaan perinteisesti korkeissa muoteissa. Tämä resepti on muunnos perinteisestä, ja paistetaan pitkään irtopohjavuokaan. Taikina jää suurten marmeladilaikkujen alla herkullisen kosteaksi. Alkuperäisohjeeseen verrattaessa mureus jäi mutta kuivuus on […]

Luumu-omenapiiras

Mehevä syksyinen hedelmäpiiras luumuista ja omenasoseesta.

Kesäinen marenkipai

Kesäinen marenkipai kätkee sisälleen mansikkaa, raparperia ja persikoita.

Gluteeniton mustikka- ja omenapiirakka

Laiskan naisen gluteeniton piirakkaohje. Nopeaa ja helppoa mutta herkullista!

Daim-juustokakku

Smetana tekee Daim-tortusta suussa sulavan ja samettisen. Pala kakkua on hyvä jälkiruoka. Daim-juustokakku on isojen juhlien järjestäjän unelma. Samettisen pehmeä, herkullinen ja näyttävä mutta samalla helppo ja pinottava.

Punaherukka-luumupiiras

Kirpeän raikas syyspiiras paistetaan punaherukoista ja luumusta. Se tarjoillaan äkkimakean kinuskivaahdon kera. Pyöreä piiras on paistettu valmistaikinasta halkaisijaltaan 26 cm vuokaan. Kuvituskuva, reseptilla tulee enemmän mamman marjapiiras-tyylinen piirakka.

All rights reserved © Design & Developed by Cakeaway