Kuumenna maito ja voi kädenlämpöiseksi tai hiukan kuumemmaksi, jos käytät kuivahiivaa.
:
:
Lisää joukkoon kananmunat ja jauhoseos. Jos haluat pullapohjaan vahvan kardemumman maun, lisää kardemummaa. Sekoita ja taputtele taikina riisijauhon tai muun gluteenittoman jauhon avulla piirasvuokiin.
:
:
Anna kohota tovi, jaa päälle täytteet. Omenahillon päälle voit ripsauttaa kanerlia. Mustikan joukkoon kannattaa ripotella hiukan riisijauhoja ja sokeria. Riisijauho sitoo mustikkamehun ja täyte säilyy kiinteänä.
:
:
Paista 30 minuuttia 200 aseteisessa uunissa tai jos käytät kiertoilmauunia, 190 astetta riittää.:
Gluteeniton mustikka- ja omenapiirakka
Laiskan naisen gluteeniton piirakkaohje. Nopeaa ja helppoa mutta herkullista!