Vanilja-raparperimarmeladi

Keitä hilloa raparperista, mausta jäähtynyt hillo vaniljalla ja käytä piirakassa ja kakuntäytteenä.

Lime-curd-valkosuklaatahna

Limetti curd-valkosuklaatahna on herkullista voileipäkeksillä, paahtoleivällä ja kakun täytteenä. Se on myös erittäin käyttökelpoinen kakun päälle ohuelti sipaistuna, ennen kaulittavan sokerikuorrutteen plaseeraamista kakulle.

Hillottu inkivääri

Hilloa inkivääri ja käytä sitä leivonnaisissa ja täytteissä. Erittäin ihana yllätys kakussa suklaakuorrutteen alle piilotettuna.

Kurpitsa-kardemummahillo

Jos olen onnistunut kasvattamaan muhkean kurpitsan, painen sen puoliksi, poistan siemenet ja kuutioin kurpitsan talon suurimpaan kattilaan. Lisään joukkoon hiukan sokeria ja keittelen kurpitsakuutiot soseeksi. Kaadan keittämisen aikana kattilaan ilmaantuvaa kurpitsamehua muutaman kerran pois, jotta vältyn soseen kokoonkeittämiseltä. Lisään soseeseen poikani lempimaustetta kardemummaa. Käytän hilloa hallowenin aikaan suklaakakun täytteenä ja ympäri vuoden aamulla paahtoleivän päällä. […]

All rights reserved © Design & Developed by Cakeaway