Tämä ruokaisa pannukakku sopii erinomaisesti brunssitarjoiluihin.
Perunamuussi on aivan parasta, kun joukkoon keitetään al dente kuutioina maa-artisokkaa. Tätä herkkua söin ensimmäisen kerran Ruotsissa jollakin kynttiläpajalla ja täytyy sanoa, että perunamuusi otti päätähden paikan koko aterialla. Tarjoa vaikkapa selleristä paistettujen, paneroitujen pihvine kanssa.
Nakkikastikkeesta tulee hyvää, vaikka sen tekisikin soijanakista.
Ihana yhdistelmä makea ja hapanta. Rukiin maku sopii täydellisesti puolukkaan.
Perunan täytteenä voi olla toista juuresta, kuten lanttua. Edullista ja maukasta arkiruokaa, joka valmistuu mukavasti paukkupakkasilla leivinuunin lämmössä.
Savukalatahna uuniperunalle, sandwichin ja voileipäkakun väliin, bagelille, letuille ja vohveleille.
Retro salaatti tomaatista ja sipulista. Kesäinen lisäke uusille perunoille ja grilliherkuille.
Keitetyistä punajuurista, ruisleivästä ja säilötyistä silakoista koostat mahtavat punajuurieivät.
Porkkanalaatikko on jouluherkku. Kuvassa mehevä porkkanasalaatti sämpylän välissä.
Lampaanpaisti on helppo ja maukas juhlaruoka. Tunnetuin resepti lampaalle on Lemin särä. Kyseessä on koivusta veistetyssä kaukalossa kypsennetty lampaan jalka. Ruoka ja paistoastia ovat molemmat nimeltään särä.