• Etusivu
  • Reseptit
  • KakkuKoulu
  • CakeAway Blogi
  • Info
  • author By Sirpa Talka
  • Kypsennysaika: 20min
  • Annoksia: 4 annosta
  • Keittiö: Kotoisa arkiruoka
  • Kategoria: Ei kananmunaaGluteenitonKotiruokaVegaaniVegetaarinen
  • Vaikeusaste:
  • Pisteitä:
  • Luotu: 08/10/2017

Vegaanin jauhelihakeitto


Raaka-aineet

  • 5 perunaa
  • 1 l vettä
  • 1 ps juureskuutioita (pakaste)
  • 1 ½ - 2 rkl kasvisfondia
  • 1 rasia Härkistä
  • pala kesäkurpitsaa
  • mustapippuria
  • Lisäksi:
  • ruisleipää

Tee näin

  • Vaihe 1

    Pese ja kuori perunat ja lohko ne kattilaan. Lisää vesi ja keitä viitisen minuuttia.

    Lisää juureskuutiot, kasvisfondi ja Härkis. Keitä keittoa kannen alla 15 minuuttia.

    Paloittele joukkoon kesäkurpitsa ja rouhi mausteeksi mustapippuria. Jatka keittämistä muutama minuutti.

    Tarjoa keitto hyvän, kasviksilla päällystetyn leivän kanssa.

     

    Kuvituskuva, kuvan keitto on tehty jauhelihasta.



Asiasanat: härkis, kuvituskuva
Ajankohtaista
  • Etusivu
  • Reseptit
  • KakkuKoulu
  • CakeAway Blogi
  • Info
Blogissa esim
  • Hapanjuurivohvelit aamupalalla
  • Jauhosavikka – kitke ja herkuttele horttaruokaa
  • Jouluruoka
  • Kimppamökki
  • Pakurin ymppääminen
Suosittua nyt
  • Etusivu
  • Reseptit
  • KakkuKoulu
  • CakeAway Blogi
  • Info
Yleistä
  • Etusivu
  • Reseptit
  • KakkuKoulu
  • CakeAway Blogi
  • Info

All rights reserved © Design & Developed by Cakeaway