KUVA PUUTTUU DISKETTI 3, Kopio kt_messut_karuselli158
Lapseni syövät raakaa porkkanaa mutta eivät höyrytettyä tai uunissa paahdettua porkkanaa. Sen sijaan sosekeitossa porkkana menee. Maustan keiton usein curryllä.
KUVA PUUTTUU DISKETTI 3, Kopio kt_messut_karuselli158
Lapseni syövät raakaa porkkanaa mutta eivät höyrytettyä tai uunissa paahdettua porkkanaa. Sen sijaan sosekeitossa porkkana menee. Maustan keiton usein curryllä.
Kuori ja pilko porkkanat ja peruna. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna kasviöljy ja curry kattilassa. Kuullota pilkotut porkkanat ja peruna curryöljyssä. Lisää joukkoon kasvisliemi ja anna keiton kiehua kannen alla noin 20 minuuttia.
Soseuta keitto. Lisää joukkoon ruokakerma, suola ja mustapippuri. Kuumenna, silppua päälle ruohosipuli ja tarjoa leivän kera.
Vinkki! Saat keitosta juhlavamman, kun tarjoat sen kanssa nokareen chilikastikkeella maustettua kevytranskankermaa.