Syksyn myötä illat venähtävät helposti ulkosalla pihatöissä. En halua syödä myöhään illalla enää tukevasti vaikka kaipaankin lämmintä ruokaa. Tällöin kokoan kasviksista runsaan annoksen ja kypsennän keon kukkuralle kanaa, kalkkunaa tai parsakaalia.
Syksyn myötä illat venähtävät helposti ulkosalla pihatöissä. En halua syödä myöhään illalla enää tukevasti vaikka kaipaankin lämmintä ruokaa. Tällöin kokoan kasviksista runsaan annoksen ja kypsennän keon kukkuralle kanaa, kalkkunaa tai parsakaalia.
Sekoita reilun kulhon pohjalla rypsiöljy, vesi ja omenaviinietikka. Pilko liemeen herkkusienet. Peitä kulho tuorekelmulla, nosta jääkaappiin ja anna sienten marinoitua puoli tuntia.
Kuori ja silppua sipuli sekä omena ja sekoita ne marinoitujen sienten joukkoon. Sekoita joukkoon loput raaka-aineet.
Tarjoa sienisalaatti kupeista ja koristele annokset salaatinlehdillä. Salaatti maistuu paahdetun ruisleivän, näkkileivän tai blinien kanssa.