Piimäkakkutaikina on nopeasti sekoitettu. Vuoraan suorakaiteen muotoisen uunivuoan leivinpaperilla ja kypsennän kakun siinä. Kypsymisajaksi riittää 25 minuuttia. Vähäkalorista, munatonta ja hyvää!
Kirsikka on juhlava aines. Tämä kirsikkatorttu hyydytetään liivatelehdillä.
Mehevistä, eri kokoisista sokerikakuista saa koottua näyttävän hääkakun.
Lakkakakku sopii kaikkiin juhliin, joissa kaivataan kermaista täytekakkua. Se on samaan aikaan makea ja raikas ja niin kovin suomalainen.
Korkea, suklaalla kuorruttu kakku on monen vieraan mieleinen näky kaffepöydässä.
Brita-kakku on unelmaisen keveän makuista ja juhlavaa, erityisesti shampanjan kanssa tarjottuna. Pellillisestä kakkua leikkaat palat 20 vieraalle. Jos tarjoat muita kakkuja, laske yhdestä Britasta palat 30 vieraalle.
Kakkuun tulee etelän eksotiikkaa, kun taikinaan käytetään sahramia ja pinjansiemeniä ja täytteenä käytetään ananasta ja se tarjotaan tuoreen ananaksen kanssa.
Hunajainen jogurttikakku on hiljainen sekoitella ja paistaa vaikka äitienpäiväaamuna.
Mokkakakku on perinteinen täytekakku. Tätä syötiin jo lapsuudessani.
Prinsessakakku on kaunis ja moni pikkutyttö valitsee sen kakukseen. Varmemmin kakku tulee kuitenkin syötyä kouluikäisen juhliin tehtynä.
Jogurtti-viinikreemitorttu on maukas ja juhlava. Voit koristella sen kourallisella vadelmia.
Tämä kakku on mehevä sillä siihen piilotetaan lusikoittain omenasosetta. Sose löytyy valmiista kakusta mehevinä sattumina.
Mansikkaa, inkivääriä, kermaa ja rapeaa marenkia löytyy tästä marjamarenkikakusta.
Ilmava marenki ja suklaakreemi ovat toimiva yhdistelmä. Koska kreemi pysyy kylmässä napakkana, voidaan kakku täyttää hyvissä ajoin ennen tarjoilua.
Mascarpone-inkiväärijuustokakku maistuu mansikoiden kanssa.
Suklaajuustokakku maistuu vadelmasorbetin kanssa.
Mustikka-mascarponekakku kerrostetaan rapeista keksipohjista ja mustikka-mascarponekreemistä.
Mandariininen marenkitorttu sisältää raikasta rahkaa ja makeaa marenkia.
Limetti-kookoskakku on koristelut ohuilla limettilohkoilla. Kuivaa lohkot keittiöpyyhkeellä, jotta niistä ei valu mehua kakun koristeluihin.
Raikas omenakakku hasselpähkinällä ja kauniilla aprikoosimarmeladikiilteellä.
Juhlavan makuinen kakku, jossa aineksina on valkoviiniä. Koristele makeisin tai asettele päälle rento kasa viinirypäleitä.
Runsas ja täyteläinen tiramisu tutuilla aineksila eli mascarponella ja espressolla.
Tyylikäs tartaletti vaniljaisella kreemillä ja sesongin marjoilla.
Tällä ohjeella teet marenkisen pinokakun, välissä ihanan raikasta jogurttitäyttä ja päällä marjoja tai hedelmää. Kun teet pohjat aiemmin tai käytät ostomarenkilevyjä, valmistuu tämä kakku ilman uunia.
Valmiista marenkipohjasta syntyy käden käänteessä muhkea luumukakku. Pihapuun luumut ovat parhaita. Makeita ja mehukkaita.