Muhkea ja rapea jäävuorisalaatti on hyvä aines talviseen salaattiin. Lisään joukkoon fetajuustoa ja antamaan makua ja suolaisuutta. Kastikkeeksi valutan viinietikkaa ja oliiviöljyä.
Muhkea ja rapea jäävuorisalaatti on hyvä aines talviseen salaattiin. Lisään joukkoon fetajuustoa ja antamaan makua ja suolaisuutta. Kastikkeeksi valutan viinietikkaa ja oliiviöljyä.
Huuhtele jäävuorisalaatti ja silppua se tarjoiluvadille.
Valuta liemi pois fetajuustosta ja murra juusto palasiksi salaatin päälle.
Huuhtele ja viipaloi retiisit salaattiin.
Leikkaa parsakaalista kukinnot irti ja höyrytä ne kypsiksi tilkkasessa vettä. Keitä ilman kantta, jotta parsakaalin väri säilyy kirkkaana.
Levitä parsakaalit salaattiin. Ripottele päälle mustapippuria. Valuta salaatille öljyä ja muutama tippa limettimehua. Tarjoa heti tuoreen leivän kera.