Kalattoman sillisalaatti on herkullinen lisuke uusille perunoille ja monelle muulle herkulle. Tätä herkkua söin ensimmäisen kerran Lasipalatsin ravintolassa noutopöydässä. Sen jälkeen sitä onkin tehty joka kesä.
Kalattoman sillisalaatti on herkullinen lisuke uusille perunoille ja monelle muulle herkulle. Tätä herkkua söin ensimmäisen kerran Lasipalatsin ravintolassa noutopöydässä. Sen jälkeen sitä onkin tehty joka kesä.
Keitä kananmunia 8 minuuttia. Kaada vesi pois ja jäähdytä munat kylmässä vedessä.
Kuori kananmunat ja raasta ne karkeaksi raasteeksi.
Kuutioi saaristolaisleipä ja sekoita leipäkuutiot, tillisilppu ja mausteet munaraasteeseen.
Tee sinappikastike. Pane keltuainen, sinappi, valkoviinietikka ja sokeri kulhoon ja sekoita. Lisää rypsiöljy ohuena nauhana seosta samalla koko ajan voimakkaasti vatkaten. Mausta kastike. Yhdistä kastike leipä-munaraasteseokseen ja tarjoa heti esim. uusien perunoiden kera.