Korkea, suklaalla kuorruttu kakku on monen vieraan mieleinen näky kaffepöydässä.
Tämä kakku on loistava juhlatarjottava. Ei haittaa vaikka se sulaa, koska muoto pysyy ja maku vain paranee.
Näyttävät tarjoilut saat nostamalla pöytään mariannemoussea suklaakakkussa.
Suklaajuustokakku maistuu vadelmasorbetin kanssa.
Suklaakeksikakku on valloittava yhdistelmä täyteläistä vaniljakreemiä ja rapeaa suklaakeksiä.
Tämän kakun ja koristeet voit tehdä omenasta tai päärynästä.
Herkullinen ja helppo tarjottava, jossa suklaa yhdistyy herkullisesti sitruunaan.
Brownies-palat ovat muhkean suklaisia. Palat maistuvat jäätelön tai jogurttikermavaahdon kanssa.
Tämä kakku näyttää vaikealta tehdä muttei ole. Onnistut kun noudatat tarkasti työohjetta. Koska kakku pakastetaan, sopii se loistavasti suurten juhlien järjestäjälle. Ota moussekakku jääkaappiin neljä tuntia ennen tarjoamista.
Pistaasi-suklaacookiet maistuvat iltapalana maitolasin kanssa makoisilta.
Tämä helppo suklaakakku on herkullisimmillaan kuumana. Se jää keskeltä löysäksi, ja se tarjotaan kermavaahdon kanssa. Reseptin olen saanut käsintehtyihin konvehteihin erikoistuneelta Petri Siréniltä, joka todellakin osaa tyydyttää suklaanystävän makeanhimon.