Kaneliässät maistuvat ympäri vuoden, myös jouluna.
Kaneliässät maistuvat ympäri vuoden, myös jouluna.
Vaahtota keskenään margariini ja tomusokeri. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää seos rasva-sokerivaahtoon.
Suojaa uunipelti leivinpaperilla ja pursota seoksesta s-kirjaimen muotoon keksejä. Tee ensin muutama koekeksi ja lisää seokseen halutessasi jauhoja. Paista kypsäksi 180-asteisessa uunissa 8-10 minuuttia.
Vinkki!
Ohjeen mukaan tehty taikina on pehmeää ja soveltuu pursotettavaksi. Mikäli käytössäsi on keksien pursottamiseen soveltuva pursotin, voit käyttää taikinassa hiukan reilummin jauhoja, jolloin keksit säilyttävät paremmin s-muotonsa. Hyvin tanakan taikinan voit muotoilla myös käsin tangoksi ja asetella ne leivinpaperilla suojatulle pellille s-kirjaimen muotoon.