Mustaherukka ja suklaa muodostavat viettelevän yhdistelmän aikuiseen makuun. Tässä tortussa yhdistyvät keksimäinen kakkupohja ja pehmeä täyte.
Mustaherukka ja suklaa muodostavat viettelevän yhdistelmän aikuiseen makuun. Tässä tortussa yhdistyvät keksimäinen kakkupohja ja pehmeä täyte.
Siivilöi torttupohjan kuivat aineet yhteen. Vaahdota keltuaiset ja puolet sokerista valkoiseksi vaahdoksi.
Vispaa munanvalkuaiset ja loppu sokeri kovaksi vaahdoksi. Yhdistä keltuaiset varovasti käännellen nuolijalla valkuaisvaahtoon. Nostele kuiva-aineet varovasti joukkoon.
Suojaa uunipelti leivinpaperilla. Levitä taikina uunipellille ohuelti lastan avulla. Paista noin 8 minuuttia 180 asteen lämmössä hiukan keskitason yläpuolella.
Sekoita kaikki murotaikinan raaka-aineet keskenään. Puolita taikina ja muovaa palat kahdeksi palloksi. Kääri taikinapallot tuorekelmuun ja pidä niitä kylmässä puoli tuntia. Kauli toinen taikinapallo levyksi. Pane irtopohjavuokaan (ø 22 cm) pohjalle pala leivinpaperia ja nosta taikinalevy sen päälle. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 12 minuuttia. Irrota keksipohja vuoasta ja paperista ja paista samoin toinen keksipohja samassa vuoassa.
Painele täytteen marjat siivilän läpi soseeksi.
Vispaa kerma ja sekoita joukkoon sokeri, jogurtti ja hillo.
Sivele neljännes täytettä ensimmäisen keksipohjan päälle. Leikkaa suklaatorttulevystä kaksi vuoan pohjan suuruista palaa. Nosta toinen niistä kakulle, jaa päälle mustaherukkahillo ja nosta päälle toinen suklaatorttulevystä leikattu levy.
Levitä päälle kolmannes jäljellä olevasta täytteestä ja nosta päällimmäiseksi jäljellä oleva keksipohja.
Sivele yli jäänyt täyte kakun ulkoreunalle.
Koristele torttu juuri ennen tarjoilua tomusokerilla ja sokeroiduilla kukkasilla.