Hahmojen muotoilu

Muotoile kaulittavasta sokerikuorrutteesta hahmoja. Kaulitse alle levy sokerista ja asettele hahmo sen päälle. Jos päivänsankari haluaa säilyttää työn, pane koristeen alle suojaksi foliopala. Onnistut kun
1. pehmität seoksen käsissä työstäen.
2. muotoilet aina ensinnä siistin pallon ja siitä tarvitsemasi osan.
3. kiinnität osat sipaisemalla pinnoille inauksen vettä.
4. tuet hahmoja tarvittaessa kostutetulla spaghetilla.
Kostutus estää osien pyörimisen, jahka sokeri on kuivanut.
Luomisen iloa! Sokerikuorrute on hauska lahja lapselle muovailuvahan sijaan. Lapsen työstämä hahmo ilahduttaa isovanhempia äitien- ja isänpäivänä. 

 

Hallowenkakkusten päälle voidaan laskostaa pala ohueksi kaulittua sokerikuorrutetta. Kun kakkuset leikataan muotoon ja sipaistaan vedellä, kuorrute tarttuu kakun pintaan. Kummituskakkusen voi nostaa kakun päälle koristeeksi. Lisäksi muotoillaan kurpitsoja marsipaanista. Tai ilkeä akka,

 

 

Lammas kuin Late:
late_lampaat_pieni.jpg

 

 

late_lammas_1_pieni.jpglate_lammas_2_pieni.jpg

 

Lisää lampaita:

 

 

Tämä lapsoselleen pöksyjä neulova lammasäiti istuu vihreäksi värjätyllä kaulittavalla sokerikuorrutteella päällystetyllä jakkaralla (pahvilieriö, jonka pintaa on kostutettu hiukan). Hahmo on muotoiltu osa osalta ja tukena on käytetty rautalankaa. Täysin syötävän koristeen tuennassa tulee käyttää spaghettia.
Lampaan villa on painettu valkosipulipuristimen läpi.

 

Vintiöt kuin Tatu ja Patu:

tatu_ja_patu_pieni.jpg
tatu_ja_patu_1_pieni.jpgtatu_ja_patu_2_pieni.jpg

 

Leppäkerttukakku
leppis.jpg 

 

Tämä iloinen veijari on itse asiassa kupumaiseksi leikattu suklainen täytekakku, joka on kuorrutettu punaisella ja mustalla sokerikuorrutteella leppäkertun näköiseksi.

 

Muurahaiskekokakku on näyttävä mutta helppo.


All rights reserved © Design & Developed by Cakeaway